Varmepumpe

Specialister i installation af varmepumper

Er det tid til at tage et kig på en ny varmepumpe i Viborg eller omegn?
VVS Mesteren er din lokale specialist i Viborg, når det kommer til varmepumper. Vi har mange års erfaring med installation, vedligeholdelse og reparation af varmepumper til både private og erhvervskunder. Vi er stolte af at være en VE-installatør og have et KMO-certifikat, der garanterer vores ekspertise og evne til at levere de bedste varmepumpe-løsninger til vores kunder.

Vi er specialister i installation af forskellige typer varmepumper, herunder jordvarmepumper, luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper. Vi har samarbejdet med førende producenter af varmepumper og har dermed adgang til de nyeste og mest avancerede teknologier og produkter på markedet. Vi er også i stand til at rådgive dig om de forskellige typer varmepumper og hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dit behov og dit budget.

Miljøvenlige og økonomiske energikilde

Varmepumper er en effektiv og bæredygtig måde at varme dit hjem på, da de udnytter energi fra den omgivende natur i stedet for at bruge fossile brændstoffer. Der er flere forskellige typer af varmepumper at vælge imellem, herunder jordvarmepumper, luft-til-vand varmepumper og luft-til-luft varmepumper.

Uanset hvilken type varmepumpe du vælger, vil du typisk se en reduktion i dine varmeudgifter. Selvom omkostningerne ved at installere en varmepumpe kan være højere end ved traditionelle varmesystemer, vil de langsigtede besparelser på fyringsudgifterne normalt opveje denne investering, da de er tilbagebetalt over to år til en årrække. Derudover kan du også få mulighed for at modtage støtte fra staten til at installere en varmepumpe i dit hjem, og du vil samtidig bidrage til at reducere din CO2-udledning og forbedre miljøet.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 86 60 10 03  eller send en e-mail til vvs@storgaard.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her