Totalentreprise

En komplet løsning til dit næste projekt

Totalentreprise kan virke som en stor og uoverskuelig opgave, men hos VVS Mesteren har vi mange års erfaring i at udføre store og komplekse projekter. Vi tilbyder totalentreprise i Viborg og kan tage os af alt fra design og planlægning til udførelse og efterbehandling.

Vi har en bred vifte af kompetencer og kan tilbyde en komplet løsning til dit næste projekt. Vi kan varetage alt fra et nyt badeværelse til totalrenovering af et helt hus og kan også koordinerer og samarbejder gladeligt med andre entreprenører, hvis det er nødvendigt.

Professionel planlægning og udførelse

Vores team af håndværkere vil sørge for, at alt arbejde udføres til den højeste standard og inden for de aftalte tidsrammer. Vi tager os af alle aspekter af projektet, herunder indkøb af materialer, koordinering af tidsplaner og overvågning af kvaliteten.

Vi ved, hvor vigtigt det er at minimere enhver forstyrrelse af din dagligdag, og derfor bestræber vi os på at holde arbejdsområdet ryddeligt og rent efter endt arbejde. Vi ønsker, at du kan nyde dit nye badeværelse eller renoverede hjem uden at skulle bekymre dig om oprydning.

Udover totalentreprise tilbyder vi også individuelle VVS-installationer. Vi kan hjælpe dig med alt fra mindre reparationer til større installationer og projekter. Vi kan også rådgive dig om, hvordan du kan forbedre dit hjem eller din virksomhed på en måde, der vil gavne både funktionalitet og æstetik.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 86 60 10 03  eller send en e-mail til vvs@storgaard.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her