Om VVS Mesteren

VVS Mesteren blev etableret i 2004 af Torben B. Storgaard og dækker de mange opgaver indenfor VVS-faget.

VVS Mesteren blev etableret i 2004 af Torben B. Storgaard

Vi dækker de mange opgaver indenfor VVS-faget, lige fra de komplicerede industriopgaver over fjernvarme, blikkenslagerarbejde og renovering af badeværelser.

Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af VVS-arbejdet. Vi har masser af erfaring indenfor faget, og kan tilbyde alle vores kunder, private såvel som erhverv, en optimal løsning i forbindelse med deres VVS opgaver.

Vi lægger stor vægt på den håndværksmæssige kunnen

Samt på præcision og den personlige kundekontakt, der er afgørende for et godt resultat

Når du vælger at bruge VVS Mesteren til dit næste VVS projekt, er du sikker på, at de produkter du får sat op, overholder alle de regler der er for VVS produkter. Vi giver den lovpligtige garanti, som også sikrer dig som forbruger, hvis der mod forventning måtte komme en utæthed på produktet.

Vi sørger altid for, at holde os ajour med de nyeste ting på VVS markedet, og kan derfor også altid rådgive omkring de nyeste VVS produkter.

Vores kunder siger…

“Torben har totalrenoveret vores badeværelse med en helt ny rørføring, bruser, toilet, skabe, gulvvarme og fliser. Det har været en stor omgang, men han har været god til at lytte til vores ønsker og resultatet er blevet rigtig godt.

Vi har fået, det vi ønskede, og selve arbejdet kan vi ikke sætte en finger på. Der har været mange dygtige håndværkere inde over projektet, og de har alle leveret et godt stykke håndværk tilmed med et smil på læben – det betyder også meget.”

Jan Knudsen & Lene Kristensen