Solvarme

Et solvarmeanlæg er et rigtig godt alternativ til traditionelle varmekilder som olie og gas

Det er samtidig en fremragende måde at spare penge på en miljøvenlig måde. Med et solvarmeanlæg kan du både levere varme til både brugsvand og til opvarmning af boligen.

Solen er den største energikilde vi har. Solen skinner i gennemsnit mere end 1.800 timer om året i Danmark, og vi er blandt de bedste i verden til at udnytte solens energi til varme.

Solvarmeanlægget består af én eller flere solfangere på taget af huset. Når solens stråler rammer solfangerne, omdannes energien til varme. Oppe på taget sidder der en solfanger, som igennem et lukket kredsløb er forbundet med en varmtvandsbeholder inde i huset. Væsken i det lukkede kredsløb bliver varmet op i solfangeren af solens stråler. Herfra løber væsken ned igennem varmtvandsbeholderen og afgiver varme til beholderen, hvorefter energien er klar til brug.

Vi forhandler Sonnenkraft som er en af de største på markedet – du er derved garanteret et anlæg der virker.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 86 60 10 03  eller send en e-mail til vvs@storgaard.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her