God varmeøkonomi år efter år


Du kan spare op til 50-60% på din varmeregning ved at bruge træpiller i stedet for at bruge olie eller gas.Et træpillefyr afgiver varme til centralvarme- og brugsvandsanlægget på samme måde som olie- eller gasfyret, og der findes to typer: Manuelt og automatisk fyrede.

Med er pillefyr fra fx Scotte er du sikret en god varmeøkonomi år efter år. Fyret tilpasser sig dit varmebehov og tænder og slukker af sig selv om sommeren med den indbyggede el-tænding.

Det mest almindelige brændsel til et pillefyr er træpiller. Du kan spare op til 50-60% på din varmeregning ved at bruge træpiller i stedet for at bruge olie eller gas. Der skal anvendes cirka to kg træpiller for at opnå samme effekt som én liter fyringsolie.

For at få det optimale ud af dit fyr, er det vigtigt, at der er korrekt indstillet samtidig med at du løbende vedligeholder der. Derfor tilbyder vi en serviceaftale, hvor vi justerer og efterser dit fyr, så du ikke behøver at bekymre dig om driftstop eller andre ubehagelige overraskelser.

 

Jeg kontaktede VVS Mesteren for at få udskiftet vores dyre oliefyr med en mere energibevidst varmeløsning. Torben foreslog et træpillefyr, og det har vist sig at være en rigtig god løsning. Varmeregningen er gået fra 30.000 kr. til i dag at ligge omkring de 15.00 kr. - desuden har vi fået mere plads!

Kristian Aabo