Professionelt og solidt

 

Vand, varme og sanitet er kernen i vores forretning, hvor vi sikrer, at du får den højeste kvalitet. Skal faldstammen udskiftes, varmeanlægget renoveres, pumper installeres eller badeværelset forskønnes, er vi klar til opgaven.Det er vigtigt, at dine VVS-installationer er udført lovligt og korrekt. Med hjælp fra VVS Mesteren får du det gjort korrekt fra starten. Glem alt om at springe over, hvor gærdet er lavest, for at spare lidt håndører - det kan vise sig at blive meget dyrere på den lange bane. Vi holders os hele tiden opdateret i forhold til de tekniske løsninger og materialevalg, og derved kan vi også garantere et professionelt og solidt udført stykke arbejde I kan glædes over i mange år frem.

Vand, varme, sanitet er kernen i vores forretning, hvor vi sikrer, at I får den højeste kvalitet. Skal faldstammer udskiftes, varmeanlægget renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes, er vi klar til opgaven.

VVS Mesteren håndterer alle VVS-opgaver lige fra det simple til det mere avancerede. Vi udfører arbejdet til tiden og til aftalt pris. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle dine VVS-installationer.

Kontakt os på telefon 8660 1003 for at høre nærmere.